INSPIRACJE / Przepisy / 12 września 2018

Tatar z łososia i awokado

Składniki:

  • 100 gramów wędzonego łososia
  • 1 awokado
  • sok z połowy limonki
  • 2 czubate łyżki marynowanego imbiru

Sposób przygotowania:

Łososia i imbir siekamy w kostkę. Awokado obieramy ze skórki, wyrzucamy pestkę i kroimy w kostkę. Skrapiamy sokiem z limonki. Całość układamy warstwami.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Żeligowskiego 46/15
Łódź

666 816 007 | kontakt@poradniaprzystanekzdrowie.pl


close

Ebook „Lato na talerzu”

WYPRÓBUJ SMAKI LATA

  • angle-double-right
    Dania na grilla i z rożna, bo w końcu w tym sezonie zjeść ich trochę można…
  • angle-double-right
    Lody, które nie tylko smakują przepysznie, ale wyglądają dobrze kalorycznie…
  • angle-double-right
    Na deser owocowa tarta, oczywiście grzechu warta! A takiej tarty nie odmawia nawet uparty…

Wpisz swój mail, aby otrzymać ebook: