INSPIRACJE / Przepisy / 12 września 2018

Szybka zupa fasolowa

Składniki:

  • 120g fasoli
  • 1 cebula
  • ząbek czosnku
  • 1 czerwona papryka
  • szklanka bulionu warzywnego
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 200 ml przecieru pomidorowego
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Fasolę moczyć w koło 11 godzin, następnie odcedzić.  Dodać posiekaną cebulę, czosnek oraz paprykę. Gotować aż fasola będzie miękka i na koniec gotowania dodać bulion oraz przecier pomidorowy. Doprawić wszystko do smaku.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Żeligowskiego 46/15
Łódź

666 816 007 | kontakt@poradniaprzystanekzdrowie.pl


Ebook „Lato na talerzu”

WYPRÓBUJ SMAKI LATA

  • Dania na grilla i z rożna, bo w końcu w tym sezonie zjeść ich trochę można…
  • Lody, które nie tylko smakują przepysznie, ale wyglądają dobrze kalorycznie…
  • Na deser owocowa tarta, oczywiście grzechu warta! A takiej tarty nie odmawia nawet uparty…

Wpisz swój mail, aby otrzymać ebook: