INSPIRACJE / Przepisy / 13 grudnia 2019

Kotlety z fasoli

Składniki:

  • Puszka czerwonej fasoli
  • Natka pietruszki
  • 2 łyżki mąki z ciecierzycy
  • Sól, pieprz, czosnek, cząber

Sposób przygotowania:

Cebulkę podsmażmy do zarumienienia, fasolę blendujemy z pietruszką i przyprawami, smażymy.

 

Waga Białko Tłuszcze Węglowodany Energia
dla 100g 100 g 26 g 3,4g 50,5g 261,5kcal

 

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Żeligowskiego 46/15
Łódź

666 816 007 | kontakt@poradniaprzystanekzdrowie.pl


Ebook „Lato na talerzu”

WYPRÓBUJ SMAKI LATA

  • Dania na grilla i z rożna, bo w końcu w tym sezonie zjeść ich trochę można…
  • Lody, które nie tylko smakują przepysznie, ale wyglądają dobrze kalorycznie…
  • Na deser owocowa tarta, oczywiście grzechu warta! A takiej tarty nie odmawia nawet uparty…

Wpisz swój mail, aby otrzymać ebook: