Składniki:
- 8 jajek ugotowanych na twardo
- 5 garści ugotowanej ciecierzycy
- ½ czerwonej papryki
- 1-2 łyżeczek musztardy
- Sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
1.Zmiksować cieciorkę z pięcioma żółtkami, papryką, musztardą, solą i pieprzem.
2.Wykonany farsz nakładać do połówek jajek.
3.Można przybrać koperkiem i zamiast majonezu – serkiem homogenizowanym zmieszanym z musztardą.
Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.